زعفران چیست؟ مشخصات طلای سرخ
آنچه در این مقاله می خوانید...
مشخصات زعفرانشکوفه های زعفرانزعفران چیست؟ کنترل کیفیت زعفرانتست ISO برای زعفرانبزرگترین تولید کننده زعفران در جهانرضایت مشتری از شرکت های مامعرفی اجمالی از گیاه زعفران: این گیاه به طلای سرخ معروف است. (زعفران چیست)
یکی از دوست داشتنی ترین و گرانبها ترین ادویه های فرهنگهای باستانی به دلیل عطر، رنگ، دارویی و خواص دارویی است
به این گیاه گل سلامتی و سلطان ادویه جات می گویند و گران ترین گیاه جهان است.
مشخصات زعفران
رشته های قرمز رنگ زرد ؛ زیبایی خاصی به این گیاه می دهد.
- بیشتر بخوانید: زعفران هراتی
برخی از ترکیبات و مشخصات زعفران:
رنگ قرمز زعفران را کروکوس می گویند.
گل بنفش که در پاییز شکوفا می شود و گلها فقط یک تا سه هفته در هر سال شکوفا می شوند.
شکوفه های زعفران
هر شکوفه و گل ار سه رشته زرد تشکیل شده که هر کدام از آنها با یک انگ قرمز مایل به قرمز به پایان می رسد.
ترکیبی از سبک طلایی و زرشکی چیزی است که ما به عنوان رشته زعفران شناخته می شود.
- بیشتر بخوانید: زعفران دسته
این نخ ها با دست کنده می شوند و خشک می شوند و در نتیجه یک ادویه خوشبو و خوش طعم ایجاد می شود که در سراسر جهان ارزش دارد.
ایران، افغانستان، ترکیه، هندوستان، کشمیر، اسپانیا، چین، آمریکا، مراکش، فرانسه، پرتقال و … از کشورهایی هستند که در آنجا زعفران کاشت می شود.
زعفران چیست؟ کنترل کیفیت زعفران
ما مواد اولیه خود را از شبکه کشاورزان محلی خود انتخاب می کنیم و هر مورد را با دقت انتخاب می کنیم و همیشه از کیفیت ثابت و ممتاز اطمینان می دهیم.
برای تأیید کیفیت استاندارد زعفران ، شرکت ما مجهز به آزمایشگاه بسیار تخصصی و فنی است.
- بیشتر بخوانید: زعفران ریاسی
با استفاده از روش کروماتوگرافی ، نوع ، مقدار و میزان ترکیبات زعفران تعیین و با موارد تجویز شده توسط استاندارد مربوطه مقایسه می شود.
تست ISO برای زعفران
در آزمایشگاه های ما هرگونه انحراف از محدوده های تجویز شده نشان که نمونه تقلبی باشد بلافاصله از چرخه پردازش حذف می شود.
با توجه به اینکه ما به مشتریان خود متعهد هستیم و کیفیت محصولات و رضایت مشتریان برای ما بسیار مهم است، محصولات ما قبل از تحویل به بازار هدف ، دائماً در بهترین لابراتوارها و آزمایشگاههای مجهز تحت آزمایشات دقیق فیزیکی ، شیمیایی و میکروبیولوژیکی قرار می گیرند.
بر اساس روش آزمایش ISO 3632-2 و ISO 3632-1 ، رشته های زعفران با اندازه گیری غلظت کروسین (مربوط به رنگ) ، سافرانال (عطر ) و پیکروکروسین (مزه) به دسته های مختلف کیفی تقسیم می شوند.
زعفران چیست
بزرگترین تولید کننده زعفران در جهان
بر اساس آماز ایران بیش از ۸۰ درصد تولید زعفران را در سراسر جهان تولید می کند.
مقدار تولید طلای سرخ در این کشور بین ۳۸۰ تا ۴۵۰ تن زعفران در سال است که حدود ۹۰ درصد محصول آن در استان خراسان مرکزی است.
شرایط آب و هوایی و جغرافیایی کاملاً بر کیفیت و میزان گیاهان کشت شده و برداشت شده در نقاط مختلف جهان تأثیر می گذارد.
جالب است بدانید: شرکت ما در چند نقطه ایران مزرعه کاشت زعفران دارد و در واقع ما تولید کننده، عمده فروش و صادر کننده زعفران هستیم.
رضایت مشتری از شرکت های ما
یکی از مهمترین مسائل برای شرکت ما کیفیت ، بهداشت و رضایت مشتری است.
با توجه به اینکه ما تولید کننده زعفران ( کشاورز ) و تأمین کننده زعفران به صورت مستقیم هستیم، سعی می کنیم باکیفیت ترین محصولات را به بهترین قیمت و خدمات بسیار خوب به مشتریان تقدیم کنیم.
- بیشتر بخوانید: زعفران ریشه
بسته بندی های متنوع
ارایه انواع زعفران
ارایه بهترین قیمت برای این محصول
جشنواره های فروش ویژه و …
زعفران چیست
- تبلیغات: