عمده فروشی زعفران مثقالی تازه
عمده فروشی زعفران مثقالی تازه از فعالان تجاری در این عرصه است که نقش بسزایی جهت رفع نیاز مشتریان دارد و توانسته با تنوع بخشی در انواع مختلف آن نیاز مشتریان را در هر سلیقه و بودجه ای پوشش بدهد، مشتری نیز می تواند متناسب با نیاز خود آن را در کیفیت های منحصر به فرد و با اطمینان تهیه نموده و با کاهش هزینه های اولیه خود سود خوبی را بدست آورد.
نکات کلیدی در انتخاب زعفران تازه
در انتخاب و خرید زعفران باید به موارد زیر توجه نمود:
- زعفران اصل را باید از سرشاخه کلاله شناسایی نمود چون زعفران دارای سه سرشاخه بوده و بالای هر شاخه نیز حالت شیپوری دارد که پایین آن نیز باریک می باشد.
- زعفران دارای طعم تندی و عطر و بوی شیرین و منحصر به فردی بوده که نمونه ای که در خراسان به ویژه گناباد کشت و برداشت شده از کیفیت ممتازی برخوردار می باشد.
- دارای رنگ قرمزی است که اگر در آب ریخته شود رنگ آن کم کم وارد آب می شود و سرشاخه همچنان رنگ خود را در آب حفظ می کند.
- زعفران اصل کدر و شفاف بوده که از بوی غیر قابل انعطاف و قوی برخوردار است و در انواع دسته، سرگل، پوشال، قائنات، نگین، شبه نگین، پوشال نگین و ریشه زعفران ارائه می شود.
زعفران در انواع مختلفی ارائه می شود. مانند:
- زعفران سرگل یا سرقلم: قسمت زرد رنگ آن جدا شده و کاملا قرمز می باشد.
- زعفران نگین: شامل قسمت کلاله است و قسمت زرد رنگ را نیز دارد به گونه ای که سه شاخه از هم جدا می باشد.
- زعفران پوشال: علاوه بر کلاله شامل قسمت زرد رنگ و قسمت کمی از خامه ( سفید رنگ) است به گونه ای که سه شاخه از هم جدا نشده است.
- زعفران دسته: علاوه بر کلاله خامه را به طور کامل دارد به گونه ای که چند شاخه زعفران به صورت دسته یا جارو به هم با نخ بسته شده است.
- کنج یا سفید: شامل انتهای کلاله که زرد و سفید است می باشد.
تولید زعفران مثقالی تازه
تولید زعفران تازه مثقالی به وفور انجام می شود و در کیفیت های بالا و انواع مختلفی در دسترس مشتری قرار می گیرد که به صورت بسته بندی شده و عمده ارائه می شود، همچنین قیمت خرید زعفران مثقالی نیز بسته به نوع آن متفاوت است مثلا نوع سرگل از گرانترین و نوع دسته از ارزانترین آنها می باشد.
زعفران از گرانترین ادویه جات است که جهت عطر و رنگ دادن به انواع غذا و خوراکی افزوده می شود و جهت استفاده آن را پودر نموده و با آب داغ مخلوط می کنند تا رنگ آن کاملا با آب مخلوط شود، این ادویه را به انواع پلو، شله زرد، خورشت، بستنی، شیرینی جات و … می افزایند.
- تبلیغات: